Olvasnál nyáron? Még nem késő csatlakoznod a világjáró könyvmolyokhoz!

books-1757734_640_1.jpg

Ann Morgan író, szerkesztő 2012-ben különös és izgalmas kihívás elé állította magát. Eldöntötte, hogy elolvas egy-egy könyvet a világ mind a 196 országából egy év alatt. A könyvek listáját a blogján, ITT találod. Mi pedig a Nők Külföldönnél mindig nyitottak vagyunk egy-egy izgalmas, új kihívásra. Szóval úgy gondoltuk, hogy 2016. szeptember 8-án kezdve egy év alatt csapatban végigolvassuk mi is a világot. Ráadásul írunk is róla egy blogot. ;-)

NEM FIZETŐS A KIHÍVÁS!

Valamiért valamilyen félreértés miatt néhányan azt hiszik, hogy ez a kihívás fizetős. NEM fizetős és nem is lesz az. Lehet, hogy kell rá költeni, ha meg kell venned 1-2 könyvet, de egyéb fizetnivaló nincs. :-) Ja és persze energiát és időt kell bele tenned, de szerintem ez egy nagyon klasszul megtérülő befektetés.

Hol tartunk most?

Óriási lelkesedéssel csatlakozott sok könyvszerető társunk közel 1 évvel ezelőtt, de aztán sokakat valahogy elsodort az élet. Egyre többen döntöttek úgy, hogy nem fér bele az életükbe az olvasás, így gazdátlanná váltak országok. Sok-sok izgalmas könyvről és országról elkészült már a beszámoló, de még elég sok hiányzik ahhoz, hogy tényleg megvalósítsuk, amit kitűztünk és "kiolvassuk a világot".

Ha úgy érzed, hogy a nyaradba belefér még 1-2 könyv, akkor nagyon sok szeretettel várunk ebben az izgalmas kihívásban.

Jelentkezni és a részletekről még több információt olvasni ITT TUDSZ. 

 

Szabad országok:

Eredetileg úgy gondoltuk, hogy egy-egy országból akár többen is olvashatnak könyveket, de az volt a tapasztalat, hogy a nagy országok nagyon népszerűek voltak és gazdátlanul maradt sok ki ország. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál a kihíváshoz, akkor nagyon örülnénk, ha az alábbi országokból választanál.

Ne izgulj, Ann Morgan listájáról inspirálódhatsz és mi is segítünk. :-)

(Igyekszem frissíteni ezt a listát, de a leginkább aktuálisat mindig a táblázatban találod, amihez jelentkezés után férsz hozzá.)

Andorra

Bahama-szigetek

Belize

Bhután

Bissau-Guinea

Brunei

Dominikai Köztársaság

Honduras

Kuvait

Laosz

Magyarország (Igen, ez is szabaddá vált)

Maldív-szigetek

Mauritius

Mianmar

Monaco

Niger

Omán

Örményország

Saint Kitts és Nevis

Saint Lucia

Seychelles-szigetek

Szlovákia

Tádzsikisztán

Tajvan

Tanzánia

Tunézia

Vanuatu

Ne feledd, jelentkezni és a részletekről még több információt olvasni ITT TUDSZ