Világkörüli könyvmolyokat keresünk - avagy felhívás egy izgalmas utazásra!

books-1204029_640.jpg -

Ann Morgan író, szerkesztő 2012-ben különös és izgalmas kihívás elé állította magát. Eldöntötte, hogy elolvas egy-egy könyvet a világ mind a 196 országából egy év alatt. A könyvek listáját a blogján, ITT találod. Mi pedig a Nők Külföldönnél mindig nyitottak vagyunk egy-egy izgalmas, új kihívásra. Így volt ez a 100 nap boldogság kihívással is, aminek éppen most zajlik az ismétlése, mert annyira bejött tavaly. Szóval úgy gondoltuk, hogy 2016. szeptember 8-án kezdve 2017. október 31-ig csapatban végigolvassuk mi is a világot. Ráadásul írunk is róla egy blogot. ;-)

NEM FIZETŐS A KIHÍVÁS!

Valamiért valamilyen félreértés miatt néhányan azt hiszik, hogy ez a kihívás fizetős. NEM fizetős és nem is lesz az. Lehet, hogy kell rá költeni, ha meg kell venned 1-2 könyvet, de egyéb fizetnivaló nincs. :-) Ja és persze energiát és időt kell bele tenned, de szerintem ez egy nagyon klasszul megtérülő befektetés.

Miért csapatban és miért 2016. szeptemberétől?

Azért csapatban, mert nem látjuk annak a reális esélyét, hogy bárki munka vagy egyéb teendők mellett el tud olvasni 196 könyvet.

Azért 2016. szeptemberében kezdjük hivatalosan, mert már sokan vagyunk a csapatban és látjuk a reális esélyét annak, hogy el tudjuk kezdeni akkor. Ráadásul szeptember 8. az olvasás világnapja. Mikor máskor kezdenénk? :-)

FONTOS! Ez nem verseny! Nem az nyer, aki a legtöbb könyvet elolvassa, hanem mindenki, aki részt vesz ebben az izgalmas kihívásban.

A kihívás 2017. október 31-ig tart. Ha van kedved, szeretettel látunk az utolsó pillanatig. :-)

Ha érdekel a dolog, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ez megkönnyíti majd a szervezést. 

Hogyan szólítsunk?*
E-mail címed*
Teljes neved*
Milyen országban élsz?
Szerinted hány könyvet tudsz elolvasni a kihívás során?*
Milyen idegen nyelveket beszélsz?*

 

Ha pedig csatlakoznál a kihívás Facebook csoportjához is, akkor KATT az alábbi linkre: https://www.facebook.com/groups/vilagjarokonyvmolyok/ - Inspirációnak pedig nézd meg Ann Morgan TED előadását.

   

Ha nem látod a videót, KATT IDE.